Om Patientsäkerhetskonferensen

Sveriges största konferens och mest uppskattade konferens inom området – över 50% av deltagarna är mycket nöjda med konferensen!

Konferensen vill

  • Ge de senaste nyheterna inom området såväl som att ge praktiska idéer och goda exempel som kan genomföras på arbetsplatsen. Tillföra ett internationellt perspektiv och ge deltagarna en vision av framtidens patientsäkerhetsarbete.
  • Ge deltagare olika verktyg och metoder, arbetssätt och strategier att använda i arbetet med att förebygga vårdskador

Projektägare

Projektägare är Sveriges Kommuner och Landsting. Patientsäkerhetskonferensen ska ha samarbete med arbetsgivarorganisationer, yrkesorganisationer, fackförbund, myndigheter och branschorganisationer inom hälso- och sjukvård. Konferensen administreras av Sveriges Kommuner och Landsting samt av Konstella.

Föreläsare och deltagare

Av verksamheten för verksamheten! En stor del av konferensens seminarieprogram bygger på insända förslag från landsting, kommun, privata/idéburna vårdföretag samt akademi och organisationer vilket gör att innehållet blir trovärdig och praktiskt för deltagarna. Kända personligheter och experter kompletterar programmet. Närmare 75% av de som deltog på konferensen 2016 var från verksamma inom landstinget där de arbetar som chef/ledare eller kvalitets- och vårdutvecklare, resterande deltagare kommer från kommuner, privata och idéburna vårdgivare, organisationer, akademi och myndigheter.

Mer information:

http://www.patientsakerhetskonferensen.se/

Share →
Tidigare nummer
Saknar du ett tidigare nummer av Dietistaktuellt? Lugn, vi har alla nummer från och med 2008 i digital form här på sajten.
Lediga jobb
Letar du efter nytt spännande jobb? Vi har länkarna till aktuella jobbsökarsajter.
Prenumerera
Önskar du få Dietistaktuellt direkt i brevlådan? En ettårs prenumeration (6 nummer) kostar 295 kronor.

Kontakt

Kontaktuppgifter
Kontaktformulär för frågor, synpunkter, adressändringar m.m.

Administration

Ekonomi - Charlotte Dunder
Prenumeration - Beställ här!

Produktion

Redaktör - Magnus Forslin
Producent - STODAB
Annonsackvisitör - Tanja på Adviser AB