Missa inte de offentliga måltidernas dag – den 30 juni Hälsodalen

Hälsodalen 2014 blev en succé och nu slår vi upp dörrarna till Hälsodalen 2015. 2015 års Hälsodal kommer till stora delar påminna om förra året, dvs, vi håller till i vackra S:t Hans Ruin och har kvar Hjärtat – mötesplatsen för alla medverkande. Fika och teknik kommer hålla motsvarande standard och ungefärligt innehåll som förra året. Vi kommer även i år att samarbeta med Arbetsmarknadstorget.

Till förändringarna hör:
Vi utökar trädgården, då vi fått tillgång till ytterligare utrymme och erbjuder nu tre tält:

  • Fysiken för mellan 50 och 100 personer
  • Skafferiet för mellan 50 och 100 personer
  • Labbet  för mellan 40 och 70 personer

Seminarielokalen Karaffen försvinner och istället blir S:t Hans Café, som är verksamt under resten av året omdöpt till, Café Hjärtat under Almedalsveckan.

Tälten kommer till viss del ha annorlunda placering för att göra det hela ännu bättre. Vi erbjuder också möjlighet att S:t Hans för middagar kvällstid, efter partiledartalen. Arrangemang sker enligt överenskommelse.

Information om Hälsodalen kommer publiceras löpande här och på vår Facebooksida.

 

Offentliga måltidernas dag Flyer